aho aho bucatarasi./ ...anul care a trecut /ati gatit si mi-a placut/ iar anul care-a venit sa v-aduca bucurii/de la nepoti si copii /de la soti sau sotioare /s-aveti parte de mult spor la gatit si la job/iar acuma spre final va urez un La multi ani!......c-am stingaci dar mesajul e acelasi sanatate si belsug in noul an....
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei acesta se amesteca cu zaharul , apoi cu ouale, faina, cacaoa, laptele si praful de copt. Totul se toarna intr-o tava si se da la copt 35 min.
Crema: Se pune laptele la fiert cand da in clocot se pune grisul si se amesteca cu telul sa nu se faca cocoloase, se adauga untl , zaharul si se lasa sa se ingoase crema. cand e gata se adauga cocos si vanilia. Se intode crema peste blat. Glazura: se bata frisca cand e tare se adauga cacaoa dupa care se pune peste crema. Ciocolata se pune la topit pe baie de abur cand e topita se pune intr-o punga si se orneaza prajitura.