Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte

de Merisor in Prajituri, 14 Mai 2013 | 8297 vizualizari

 

Un dulce rapid si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachetele piscoturi
  • 1 pachet miez de lapte Delaco
  • 1 borcan compot de piersici (750 gr)
  • 250 gr frisca lichida
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 15 gr gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte:

Punem piersicile din compot scurse i blender impreuna cu miezul de lapte si mixam. Adaugam si zaharul si esenta de vanilie.

Oprim putin miez de lapte si putina pulpa de piersici si pentru ornare.

Mixam frisca lichida pana se intareste dupa care amestecam cu pulpa de piersica si miezul de lapte.

Gelatina o hidratam in putina zeama de la compot, apoi o incalzim pe foc pana la diluare si o amestecam imediat cu produsul rezultat.

Dam la rece pentru cateva minute, dar nu pana se intareste definitiv.

Trecem piscoturile prin zeama de la compot si le asezam pe platou, alternand cu compozitia de la frigider.

Mie mi-au iesit trei straturi de piscoturi la dimensiunea platoului meu.

Ornam cu miez de lapte si pulpa de piersica.

Miezul meu de lapte a fost din intamplare putin sarat, de aceea nu am mai adaugat sare in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine