Prajitura cu visine

de luminita79 in Dulciuri, 27 Apr 2016 | 13517 vizualizari

 

Este simpla, pufoasa si foarte gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 5 oua
  • o cana de zahar o cana de faina
  • o cescuta de apa si una de ulei
  • un plic praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • esenta
  • visine congelate
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

 Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu cana de zahar si cescuta de apa. Galbenusurile se freaca cu un varf de cutit de sare si cescuta de ulei; ca la maioneza. Se incorporeaza galbenusurile peste albusuri, se adauga zah vanilat,esenta si cana de faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra se aseaza visinele date prin putina faina, pentru a nu se lasa la fundul tavii. Se coace 25 min la cuptor pana trece testul scobitorii... Se scoate tava din cuptor, se asteapta sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar pudra.

POFTA BUNA !

                

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

susu 1

13.05.2016, 22:18

Vreau s-o fac mâine spune-mi te rog cat are cescuta pt apa vreo 200 de ml?

susu 1

13.05.2016, 22:21

Apa folosita este fierbinte? Eu asa o folosesc la pandispan

luminita79 1

27.05.2016, 18:33

Buna...apa sa fie rece iar cescuta mea are 50 ml

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]