o prajitura usor de facut si nu e scumpa "zic eu"
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu putina sare
Galbenusurile ,zaharul si vanilia se amesteca bine apoi se pune faina si treptat laptele sa nu se faca cocoloase,iar in final se amesteca cu albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt (de data acesta nu se pune nici folie nici hartie)si se toarna compozitia ,apoi se da la cuptor pentru 80-90 minute la 140-150 grade dar daca se poate numai jos nu si partea de sus ,altfel se va rumeni foarte tare.
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra si se taie si se mananca cu o poftaaaaaaaaaaaaaa
Se alege singura crema si va ramane ca o foaie apoi crema si iar foaie(privita din lateral)
PS:Dupa ce o scoateti din cuptor trebuie lasata cel putin 2-3 ore altfel nu se taie bine,de obicei eu o fac seara si atunci dimineata o tai foarte bine si evit dicutiile cu pofticiosi mei care nu au rabdare
Si sa nu uit trebuie folosita o tava inalta fiindca creste foarte mult isi dubleaza aproape volumul la copt dupa care scade