Prajitura economica

de cor1na in Prajituri, 6 Feb 2013 | 42423 vizualizari

 

In lipsa unui buget mare pentru ceva dulce va propun urmatoarea reteta..

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti simpli (important e sa nu fie sarati)
  • 1 plic crema de ciocolata pt prajituri
  • 1 plic crema vanilie pt prajituri
  • 1 plic frisca (intaritor daca este cazul)
  • 1 esenta de rom si vanilie, sau dupa preferintele fiecaruia
  • 1,5 litru de lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura economica:

Biscuitii trebuiesc maruntiti cu mana, nu trebuie sa fie foarte pisati, peste ei se toarna 200 ml lapte cald cu esenta de vanilie sau de rom.Compozitia se imparte in 2 parti egale. Se pregateste pe rand crema de vanilie ( 200-250 ml lapte, 2-3 linguri de zahar, praful de crema din plic si se mixeaza aprox 5 min) si cea de ciocolata. O parte din biscuiti sunt amestecati cu crema de vanilie, cealalta parte cu cea de ciocolata. Se dau vreo 10 min la frigider, timp in care pregatim frisca.

Dupa ce am tinut compozitia la frigider, asezam pe un platou, compozitia cu crema de ciocolata, peste punem amestecul cu crema de vanilie si la final frisca, se mai tine la frigider aprox. 2 ore, in acest timp crema se mai intareste si se poate taia mai usor.

 

S-aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura economica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura saraca