Prajitura frantuzeasca cu ciocolata

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 21 Oct 2011 | 8357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt fara sare,la temperatura camerei 
  • 125 g ciocolata neagra, taiata bucatele 
  • 3 oua 
  • 125 g zahar tos 
  • 75 g faina 
  • Zahar pudra pentru decorare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura frantuzeasca cu ciocolata:

Incalziti cuptorul la 180ºC. Tapetati cu hartie de copt o forma cu diametrul de 18 cm. Intr-un castron mic, frecati untul cu o lingura de lemn pana devine cremos

Puneti ciocolata intr-un castron mic si lasati-o sa se topeasca pe bain-marie. Lasati compozitia sa se raceasca la temp. camerei dupa care adaugati untul

Intr-un vas bateti cu telul galbenusurile si zaharul, dupa care adaugati-le peste compozitia de ciocolata Bateti albusurile spuma si incorporati-le usor in restul compozitiei. Adaugati faina si amestecati cu grija

Se pune compozitia in forma si se lasa la cuptor 30 de minute. Se testeaza cu scobitoarea

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura frantuzeasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]