Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra

de madab in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • Jumatate esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • fulgi ciocolata alba
  • fulgi ciocolata neagra amaruie (80%)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma cu zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat. 

Se adauga galbenusurile  cand albusurile sunt batute foarte bine. 

Se amesteca praf de copt cu faina  si se adauga in ploaie peste  compozitia obtinuta si se amesteca usor de sus in jos.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Din compozitia obtinuta  se pastreaza  putin intr-un bol  iar restul se amesteca cu cacao.

Se toarna in tava compozitia cu cacao  si peste se pune cealalta compozitie .

Se amesteca putin cu o scobitoare  si se pun si fulgii de ciocolata. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea. 

Cand este gata, se tapeteaza cu zahar pudra.

Se poate servi si calda dar si rece.

Pofta buna! ! ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]