Prajitura martisor

de maria_claudia in Prajituri, 1 Mar 2011 | 6531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr blat:
  • 4 oua,
  • 4linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • 2 linguri ulei.
  • Ptr crema:
  • un plic puding cu gust caramel,
  • 4-5linguri zahar,
  • 500ml lapte,
  • un galbenus,
  • 2 linguri unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura martisor:

Albusurile se mixeaza spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,uleiul si faina amectecand usor de jos in sus.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins ptr 30-35minute.

Pregatim praful de puding urmand instructiunile de pe plic,cand este gata se adauga galbenusul si untul amestecand energic.Blatul racit se taie in doua si se umple cu crema calduta apoi se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura martisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]