Este absolut delicioasa si foarte usor de facut !:) M-am inspirat de la Ruxy !
Aluat:
Umplutura:
Amesteca intr-un bol incapator faina,zaharul,praful de copt si cacaua.
Adauga galbenusul si untul rece taiat bucatele si incepe sa framanti cu varful degetelor pana ajunge la consistenta unor firmituri.(ca la crumble)
Da aluatul la rece pana prepari crema/umplutura.
Mixeaza branza de vaci cu zaharul,galbenusurile si semintele pastaii de vanilie apoi adauga grisul.
Separat mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare.
Adauga spuma in 2-3 transe si amesteca usor cu o spatula apoi adauga stafidele.
Imparte aluatul in 2 .
Tapeteaza o tava (35/25 cm) cu hartie de copt si presara primul start de firmituri .
Adauga crema din loc in loc apoi niveleaza usor cu o spatula cu mare grija pentru a nu strica stratul de firmituri.
Presara si al doilea strat apoi baga prajitura in cuptorul preincalzit pentru cca 40-45 de minute.
Lasa prajitura la racit apoi portioneaza dupa plac!