De ce i-am spus asa? Pentru ca am descoperit o varianta mai rapida a celebrei prajituri pe care o iubesc foarte mult...e mai mult decat delicioasa iar atunci cand o prepar la noi e mare sarbatoare...Rudy...cine o cunoaste o data nu o mai uita niciodata....multumesc inca o data Laurei Sava pentru ca pe blogul ei minunat am descoperit reteta...care apartine Monei...multumesc Mona draga mea si felicitari pentru reteta deosebit de buna pe care ai impartit-o cu noi....
http://mona-reteteculinare.blogspot.com/
Ce am facut eu nou la aceasta prajitura este faptul ca nu am mai transformat aluatul in bulgarasi ci l-am lasat firmituri...si bine am facut ...am scutit ceva timp...si a iesit la fel de delicioasa...
In vasul de framantat am amestecat ingredientele pentru aluat si cand au ajuns la consistenta unor firmituri am spus stop.
Am pregatit rapid crema de branza mixand albusurile spuma, amestecand apoi si galbenusurile, zaharul, vanilia si branza.
Am pus o foaie de copt pe tava, am presarat primul strat de firmituri de aluat destul de uniform zic eu, apoi crema de branza si ultimul strat de firmituri. Simplu ca buna ziua.
Am copt 40-45 de minute pana s-a rumenit frumos...e atat de buna....si mult mai usor de preparat.