Prajitura scoarta de copac

de ianculubita in Prajituri, 7 Apr 2011 | 20334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de margarina
  • 1ou
  • 1ceasca cu lapte
  • 300g nuca taiata cu cutitul
  • 4linguri cu zahar
  • faina cat cuprinde pentru un aluat suficient de tare,aproximativ 1kg
  • 1ou batut
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura scoarta de copac:

Margarina la temperatura camerei,se amesteca cu putina sare,ou,lapte apoi faina amestecand bine cu mana;dupa ce a rezultat un al;uat suficient de tare,se lasa sa se odihneasca 15-20min.,se face aluatul sul,se taie in bucati potrivit de mari,se intinde o foaie subtire,se unge cu ou batut,se presara zahar deasupra apoi miez de nuca ,se preseaza usor cu palmele si se taie fasii lungi apoi romburi dupa care se pun pe formele speciale,acestea intr-o tava mare si se coc la foc mediu 5-10min.;dupa ce s-au copt,se pun cu grija intr-un cosulet sa nu cada nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura scoarta de copac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]