Prajitura umeda cu iaurt

de Gherca Daniela in Dulciuri, 27 Oct 2014 | 7526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mici
  • 120g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150g iaurt (eu am pus de fructe de padure)
  • 150g faina
  • O lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de ulei
  • zeama de la o lamaie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura umeda cu iaurt:

Batem oaule cu zaharul si un praf de sare pana se topeste, adaugam pe urma iaurtul, vanilia si amestecam din nou pana omogenizam totul. Urmeaza sa punem uleiul,  faina cu bicarbonatul de sodiu, dupa ce mai amestecam putin,  punem zeama si coaja de lamaie. 

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. 

O servim rece, alaturi de o cafeluta, lapte sau ceai! 

TIPS-URI

1

Eu am folosit tava cu diamentru de 22

2

Puteti folosi iaurt simplu

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura umeda cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (14)

tarasmariana 1

28.10.2014, 03:49

dantes 1

28.10.2014, 09:46

Buna!

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 16:23

interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu iaurt, ness și stafide