Prajitura Zburlita

de Sasha1 in Prajituri, 29 Mar 2014 | 13525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g zahar
  • 250 ml untura topita
  • coaja portocala
  • 1 plic praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • gem visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Zburlita:

Topim untura  pe care o punem intr-un vas inalt, spargem ouale, adaugam zaharul, coaja de portocala, praful de copt si faina cat cuprinde, pana devine un aluat destul de omogen, ca cel pentru cornulete.

Se pastreaza din aluat cam cat un mar mare si se lasa deoparte. Cealalta parte se intinde pe foaia de copt pe care se pune intr-o tava patrata,se unge cu gemul de visine si cu ajutorul unei razatoare dam aluatul pus deoparte peste gem. 

Se da la cuptor pentru 15 minute la 180 grade. Se serveste cu zahar pudra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Zburlita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (9)

GeorgiaA 1

29.03.2014, 23:14

Super!

Rocsi 1

30.03.2014, 10:57

O prajitura pe placul meu

Sasha1 1

30.03.2014, 11:52

ma bucur!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem acrisor de prune