Pudding de portocala cu toping si kiwi

de adnas54 in Dulciuri, 20 Mar 2010 | 6231 vizualizari

 

Pentru decorarea acestui desert, m-am inspirat de pe situl Péché de gourmandise. Reteta insa este modificata, eu folosind clasicul nostru pudding, caruia prin decor, i-am dat un aspect care sa te imbie sa-l mananci.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml de lapte
  • 100 ml suc de portocale
  • 1 plic pudding cu gust de frisca
  • 50 g zahar pudra
  • 5gr. gelatina
  • 100 ml. frisca
  • Pentru decor:
  • 2 kiwi
  • toping de portocale

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding de portocala cu toping si kiwi:

Se pune la inmuiat gelatina in apa rece. Se storc cateva portocale, cat sa obtineti cca. 100 ml. de suc. Sucul impreuna cu laptele se pun la fiert intr-o cratita, adaugand si zaharul. Se dizolva puddingul in putin lapte rece, se adauga cateva linguri de lapte cald, apoi se rastoarna totul inapoi in cratita. Se lasa la racit.

Intre timp se bate si frisca. Cand s-a mai racit puddingul, batand cu un telul, se adauga frisca si gelatina, avand grija sa nu se intareasca. Se varsa compozitia imediat in pahare sau castronele. Se da la rece.

La servire, se rastoarna pe farfurie si se decoreaza cu fructe si toping. Eu am folosit kiwi si topimg de portocale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding de portocala cu toping si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata Semifreddo