Pui cacciatore

de madi_marin in Pui, 8 Noi 2012 | 5447 vizualizari

 

Văzusem de ceva timp reţeta asta pe net şi ….fiind în pană de idei şi de pofte…m-am gândit că aş putea să o pregătesc. A ieşit o mâncărică delicioasă, mai ales ca am gatit-o la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 conservă mare de roşii cubuleţe în bulion
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ceaşcă de vin alb
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cacciatore:

Se taie cărniţa în cubuleţe. Se pune la prăjit în ulei încins. Ceapa, morcovii, ardeii şi usturoiul se toacă cubuleţe, apoi se pun peste carniţă. Se adaugă vinul şi puţină apă şi se lasă să fiarbă bine totul. Se adaugă apoi cubuleţele de roşii în bulion, sare, piper şi oregano, apoi se dă vasul la cuptor şi se lasă să scadă. La sfârşit se adaugă pătrunjel proaspăt tocat.

Mâncărica e bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pane cu cartofi la cuptor si pulpe de pui