Pui cu cartofi

de Larisel in Pui, 11 Dec 2013 | 3500 vizualizari

 

Aveam prin congelator niste aripioare cu tot cu spate si am zis ca sa le fac cumva. Ciorba era, asa ca le-am aruncat in ceaun, am mai pus una alta si asta a iesit.
I-as putea spune un alt fel de ostropel, gustul a fost cam acelasi.

 

INGREDIENTE

  • 2 spinari de pui cu tot cu aripioare
  • 3 cartofi
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • vreo 3 catei de usturoi
  • 250ml de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi:

Am spalat carnea si am curatat cartofii, i-am taiat "grosolan" asa imi plac mai mult.

Am pregatit din ulei, lingurile de bulion, sare si piper un fel de sos pe care l-am pus peste carne, in ceaun. 

Turnam cana de apa peste si acoperim o folie de aluminiu, lasam la foc mediu, sa nu fie foarte tare.

Verificam din cand in cand, iar cand carnea este aproape gata punem usturoiul taiat feliute. Acoperim si mai lasam pana cand carnea este gata.

Cartofii i-am pus sa dea in clocot in apa cu sare, iar apoi i-am pus in tava pentru vreo 15 minute, inainte sa-i bag in cuport i-am piperat si sarat un pic, am considerat ca mai aveau nevoie si bine am facut!

Am facut si o salata de morcov, am mancat cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu aripioare de pui reteta ca la mama acasa