Pui cu cartofi in oala romana

de Alexandra Elena in Pui, 24 Iul 2012 | 5232 vizualizari

 

O reteta usoara, sanatoasa, perfecta pentru o cina in familie!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi(cu spate)
  • ~10 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • rozmarin
  • condimente pentru carne(sare, piper, boia, condimente italienesti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi in oala romana:

Se spala carnea, se curata cartofii si se taie in cubulete mai mari, se curata ceapa si se taie in 4, se curata morcovii si ii taiem in felii mai groase pe lungime, ardeiul il taiem cubulete, mai mari. Se aseaza un strat de cartofi, cu legume printre ei, se condimenteaza, se pune un strat de carne, pe care o condimentam, punem inca un strat de cartofi cu legume, presaram rozmarin, sau alte verdeturi. Se acopera cu capacul si se baga la cuptor timp de 1:40-2h.

TIPS-URI

1

servesc aceasta mancare cu mujdei de usturoi.

2

nu adaug ulei/apa, se gateste in grasimea lasata de pui si "sucul" cartofilor

3

se poate servi cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi in oala romana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume la cuptor