Pui cu ciuperci in sos

de katty in Pui, 6 Mar 2018 | 4537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr sos de rosii
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 foaie de dafin.
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri faina de naut
  • patrunjel verde(sau uscat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci in sos:

Spalam pulpele si le taiem in bucati mai mici. Punem carnea in uleiul incins si amestecam pana se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin, un praf de sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete, ciupercile scurse si clatite, apoi pasta de gogosari.

Stingem cu apa cat sa acopere si sa depaseasca si fierbem 10 minute. Adaugam foaia de dafin, piper, sosul de rosii si faina de naut desfacuta in 2-3 linguri apa rece. Amestecam ocazional pana sosul se ingroase.

Presaram patrunjel verde tocat fin (al meu a fost uscat) si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu măsline - Rețeta simplă, cu frământare redusă

ieri la 07:55

Înghețata de cappuccino - Deliciul răcoritor de vară

de RODIMUR 8

pe 03.08 la 21:55

Fursecuri Piersici – Reteta traditionala romaneasca

pe 03.08 la 10:48

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui Karage