Pui cu ciuperci si paste

de Veronica22 in Pui, 5 Mar 2013 | 6801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 paste fierte
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 cana ciuperci fierte taiate felii
  • 4 catei de usturoi tocat marunt
  • sare si piper
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 cesti smantana
  • 2 linguri de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si paste:

 Paste se fierb si se scurg de apa.Eu am folosit taietei facuti in casa.

Ciupercile se fierb si ele in apa cu sare.Se scurg si se taie felii.

Pieptul de pui se taie felii,se condimenteaza cu sare si piper,se prajeste apoi in putin ulei sau chiar pe gril daca preferam. In uleiul in care prajim carnea turnam vinul alb,adaugam mustarul si usturoiul taiat foarte marunt.

Adaugam si smantana peste si fierbem 2 min la foc mic.Condimentam cu sare si piper. Pe farfurie asezam pastele,carnea,ciupercile si sosul peste ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si paste" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana