Pui cu ciuperci si prune uscate

de Toamna07 in Pui, 7 Mar 2013 | 3614 vizualizari

 

Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ciocanele de pui
  • 250 g bacon
  • 500 g ciuperci
  • 200 g prune uscate
  • 1 ceapa
  • 3-4 cartofi
  • 1 mar(optional)
  • sare,piper,cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si prune uscate:

Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.

Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine. Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust. Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora. Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.

Presaram patrunjel si servim.

Enjoy!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]