Pui cu legume si pere

de epurasha2bb in Pui, 15 Mai 2010 | 5572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate;
  • 1ardei capia rosu;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras verde;
  • 1 para;
  • 1/2 tulpina praz tanar;
  • 4-5 masline negre mari
  • 4 pulpite pui (superioare);
  • 1 pahar vin alb;
  • 1 ramurica de rozmarin;
  • 1/2 dovlecel;
  • 2 oua de prepelita;
  • 2 rosii cherry;
  • piper;ulei;apa.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si pere:

Se spala bine pulpitele, se freaza cu ulei si se pun in punga magica cu condimente. Se toaca legumele si para bastonase lungi, rosiile chery in sferturi, se adauga in punga alaturi de pulpe impreuna cu maslinele si ramurica de rozmarin. Se leaga punga la gura si se introduce intr-o tava in cuptorul incins. Lasam un timp fara sa umblam la punga, apoi deschidem punga sa se rumeneasca friptura si turnam paharul de vin alb. Se va forma un sos delicios. Cand e gata (friptura s-a rumenit si legumele sunt moi) se serveste pe o farfurie cu 2 oua de prepelita ochiuri si 2 -3 felii de para. Mai rasniti un praf de piper proaspat deasupra si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

15.05.2010, 13:36

ce bine arata,pot sa aiu cu 5 furculite?

madi_marin 1

15.05.2010, 14:08

puiul la punga e delicios, dar cu fructe ...nu l+am combinat niciodata..., dar e interesanta ideea....poate o sa incerc si eu....

epurasha2bb 1

17.05.2010, 09:49

multumesc fetelor! madi si eu am fost mai cirumspeta la inceput dar mi-a placut mult cum a iesit cu pere din acelea un pic acrisoare, daca vrei poti pune si mere sau gutui.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]