Pui cu marar si ciuperci

de susu in Pui, 13 Iun 2011 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui sau curcan
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 legatura de marar
  • putin patrunjel
  • Ulei de masline
  • Praf de curry
  • Boia
  • Piper
  • Vegeta
  • Sos de soia
  • 1 cana orez cu bob lung
  • 1 nuca de unt
  • Supa de carne
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu marar si ciuperci:

Pieptul se taie cubulete si se “maseaza” cu condimente si putin ulei de masline. Se lasa acoperit la frigider pana a doua zi cand se prepara. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, ciupercile se feliaza iar morcovul se da prin razatoarea mica. Dupa calirea cepei se adauga carnea si ardeiul iar la sfarsit ciupercile. Adaugam marar tocat, putin patrunjel, sos de soia si condimente dupa gust. Stingem cu putina supa cat s-o acopere si dam la cuptor. Intre timp punem la fiert o cantitate dubla de supa la o cana de orez. Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare, zeama de lamaie si orezul care a fost calit separat. Se lasa pe foc mic acoperit cu folie de aluminiu pana infloreste. Spre sfarsit se adauga si unt pentru gust. Se serveste tocanita pe un pat de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu marar si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana