Pui cu sos de ceapa

de vero_closca in Pui, 6 Mai 2010 | 10591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite mai mici sau 2 pulpe mari taiate in doua
  • 4 cepe mari
  • 250 ml vin rosu sec
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de ceapa:

se curata,se spala si se usuca puiul apoi se presara cu sare si piper si se pune  intr-o tigaie sa se rumeneasca usor pe ambele parti.

ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se adauga peste carne.

se calesc cateva minute impreuna,dupa care se sting cu supa si vinul rosu.

se presara sare,piper si cimbru dupa gust si se lasa pe foc mic sa scada si sa se patrunda carnea.

servesti cu orez sau cartofi natur.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas