Pui cu sos de mere

de Miha in Pui, 12 Apr 2010 | 8643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 mere
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 100 ml suc de mere
  • 50 g unt
  • 1 cana supa de carne
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de mere:

Pieptul de pui se taie cubulete si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Merele se taie in sferturi sau felii mai groase, li se scot samburii si se stropesc cu zeama de lamaie.

Topim untul intr-o tigaie, adaugam carnea si o prajim pe toate partile. O scoatem pe un platou si o pastram la cald. Adaugam merele si cimbrul si le calim putin. Punem, din nou carnea si stingem cu sucul de mere si supa de carne. Lasam sa dea cateva clocote. Punem smantana si mustarul si omogenizam.  Fierbem la foc mic, pana incepe sa se ingroase.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

12.04.2010, 21:28

e implicit))saaau..cauta o femeie care gateste)

mihaelar63 1

12.04.2010, 21:29

deosebit si interesant , felicitari

nadina73 1

12.04.2010, 21:41

interesanta combinatie,felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki