Pui cu sos de portocala

de luminita20_2006 in Pui, 2 Dec 2009 | 6303 vizualizari

 

e o combinatie interesanta care trebuie neaparat incercata

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(pulpe si piept)
  • 1 portocala
  • 1 pahar vin
  • 1/2 pahar apa
  • sare, piper
  • marar
  • ulei de masline sau unt
  • garnitura: cartofi sau orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de portocala:

Carnea de pui se lasa in apa 30 min . Intr-o tigaie se pune uleiul de masline carnea si apa apoi se pune capacul si se lasa sa fiarba pana ce scade apa (eu am avut carne de tara si am pus mai mult de 1/2 apa ci 1 cana ) si se lasa pana ce incepe sa se rumeneasca carnea dupa ce a prins culoare se adauga vinul si sare+ piperul se lasa sa dea cateva clocote si se coate carnea in zeama ramasa se adauga 50 ml apa si felii de portocala la fel se lasa sa dea cateva clocote si se opreste. Se serveste alaturi de o garnitura de pireu sau orez si desigur cu marar tocat marunt( dupa preferinte patrunjel)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ionix 1

05.12.2009, 19:05

cu portocala??? suna bine... eu il mai fac cu lamaie si la fel e delicios... o sa fac si yo... e la favorite clar

elena1988 1

15.03.2011, 14:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]