Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

de Bya Ralu in Pui, 21 Mai 2019 | 3351 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • unt
  • 2 portocale mari
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei usturoi
  • apa
  • condimente
  • salvie proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi:

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline.

Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si turnam deasupra sucul de portocale stors.

Se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru circa 30 minute, se scoate se stropeste cu sosul de portocale.

Cartofii se spala bine, se taie bucati mari, ceapa o taiem solzisori, iar usturoiul il strivim.

Se adauga in tava langa pui si se la la cuptor pana cand puiul se rumeneste bine si cartofii se inmoaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]