Pui cu sos de smantana

de adry88 in Pui, 26 Mar 2014 | 3049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 500 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana:

Intr-o cratita punem carnea(spalat si transat puiul)lasam sa fiarba cca 40 min(depinde de pui eu am folosit de tara)

Cand au fiert scoatem carnea si o prajim in putin ulei(eu am folosit doar pieptul si pulpele,din restul am facut ciorba)

Dupa ce s-a prajit carnea pe ambele parti,scoatem pe o farfurie si o acoperim,

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam faina si amestecam continuu Calim cca 1 min impreuna dupa care adaugam smantana si condimente dupa gust,

Lasam sa fiarba cca 5 min dupa care adaugam carnea si mai lasam pe foc cca 10 min dupa care putem servi cu multa pofta:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]