Pui cu sos de smantana si mamaliguta

de Sidy in Pui, 24 Feb 2011 | 5283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne pui( pulpe dezosate sau piept)
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 2-300 ml smantana
  • faina de malai
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si mamaliguta:

Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.

Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.
Galbenusurile le amestecam cu mustarul, zeama de lamaie si smantana. Rasturnam compozitia peste ceapa si adaugam carnea prajita si o canita cu apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina scade sosul.

Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]