Pui în sos de capere

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mar 2012 | 3723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate,
  • sare,
  • piper,
  • 5 lingurițe capere,
  • 1 lămâie,
  • 3 lingurițe unt,
  • 3 lingurițe făină,
  • 300 ml supă de pui (legume),
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui în sos de capere:

Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper. Se încinge o tigaie grill. În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata. Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.

Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine. Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel. Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors). Fierbem 2-3 minute. Condimentăm cu sare și piper.

Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere. Ornăm cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui în sos de capere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

MIUTA 1

16.03.2012, 23:02

Super bun

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:07

interesant

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in sos de dovlecel