Pui in vas roman

de violeta30 in Pui, 25 Dec 2018 | 5902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 7-8 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o ceasca de apa
  • sare/delikat
  • condimente pentru pui
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in vas roman:

Curatam si spalam bine puiul. Il condimentam cu sare/delikat si condimente.

Legumele le taiem in jumatati si le asezam pe fundul vasului, punem cescuta de apa, presaram cu delikat si asezam puiul cu pieptul in sus peste legume. Punem capacul si introducem vasul in cuptorul pe care il vom aprinde inainte sa introducem vasul.

Lasam la copt in jur de 2-3 ore sau in functie de cum se rumeneste puiul.

Se serveste alaturi de muraturi sau salata de varza sau verde, cu legumele pe post de garnitura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.12.2018, 20:47

Mmmm, ce bunatate, ce rumen! Eu as vrea sa vin la masa!

dantes 1

30.12.2018, 11:23

Bun!

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 10:54

rumen si bun!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman