Pui Kung Pao

de luminita20_2006 in Pui, 12 Iul 2010 | 5692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -5 linguri sos soia
  • -1 lingura amidon alimentar
  • -2 lingurite zahar
  • -2 linguri otet de vin
  • - 1 ceapa
  • -ulei
  • -1/2 lingurita chili
  • -100 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kung Pao:

Pieptul de pui se taie bucati(fara os) si se marineaza in 2 linguri de soia.

Separat se amesteca restul de sos de soia cu amidon, zahar si otet.

Intr-o tigaie wolk se pune ulei si se caleste ceapa cu chili, se adauga carne si se lasa pana se albeste pe toate partile, amestecand usor, apoi se aduga sos obtinut. Se lasa sa fiarba un pic.

Se serveste alaturi de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kung Pao" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aripioare marinate la gratar