Pui la cuptor invelit in aluat

de aditochi in Pui, 7 Iun 2013 | 9447 vizualizari

 

Si pe acest puisor l-am facut acum ceva timp dar nu e cine stie ce inginerie asa ca il pot scrie aici fara sa uit ceva.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • faina 250 grame
  • malai 100 grame
  • unt 100 grame
  • sare,piper,boia iute,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor invelit in aluat:

Untul se amesteca cu condimentele si se maseaza bine puiul.

Se amesteca faina, malaiul, sarea si se face un aluat foarte tare. Nu se pune Drojdie. Se intinde in foaie nu foarte subtire si se infasoara puiul in acest aluat .Se baga la cuptor cam 1;30-2 ore la 180-200 grade (Aici nu mai stiu exact temperatura).

Puiul a fost foarte delicios mai putin pieptul care a fost cam fad.Trebuie insistat cu mai mult unt sau bagate bucatele de sunca sau kaiser in el. Spre surprinderea mea un gust cu totul deosebit l-a avut painea :D era ea cam tare dar un gust foarte foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor invelit in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

aditochi 1

07.06.2013, 15:48

asa este dar eu nu prea lucrez cu retete.Ma uit si citesc retete dar cam atat.Prefer sa fac din capul meu.Greseli fac la tot pasul dar pe urma imi formez mana si nu mai gresesc.Mi-am amintit acum de clatite americane.si lucrez fara gramaje si nu dau greu.ACUM.Am mai si sfeclit-o.Cand mai fac revin cu poze si gramaje

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 15:56

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]