Pui la punga de "hartie"

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 12737 vizualizari

 

mama cand eram copii ne facea pui la punga ,bine mai rara ca pe vremurile acelea...........si era fanstic de bun,iar dupa revolutie stiu ca incepuse sa fie pui la rotisor ...........doamne cand trecei pe acolo era un miros .................fantastic

 

INGREDIENTE

  • pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • punga de hartie
  • usturoi
  • smantana-pt mujdei
  • cartofi-pt garnitura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga de "hartie":

Se curata puiul(eu am pus doar jumate ,sotul nu era acasa si pt mine si copii a fost suficient si a mai si ramas )se condimenteaza bine cu sare piper si usturoi.

Se ia punga de hartie se pune ulei in ea si se intorce pe toate partile ,pt a nu se lipi carnea de punga.

Se ia puiul bine condimentat si se pune in punga

se strange bine la capat si se pune intr-o tava cu 1 canita mica de apa ,

se da la cuptor 45 minute la 170 grade.

Inainte sa fie gata daca doriti sa fie putin mai rumen se rupe punga si se mai lasa 10 minute la foc mare(atentie la punga va puteti arde)

Se scoate si se serveste cu mujdei de usturoi cu smantana si cartofi prajiti

de data aceasta,piticii au zis sa le tai cartofi tip chips dar la prajire nu s-a mai vazut ca sant chipsuri,oricum au fost buni

Mujdeiul :se curata usturoiul se piseaza bine apoi se pune putina sare si se amesteca , apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza dupa care se pune smantana.............e minunat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga de "hartie"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bietola cu costita de porc