Pui la punga la cuptor

de Catalina L in Pui, 17 Ian 2016 | 5866 vizualizari

 

Un pui la cuptor rapid, gustos si fara sa ne ocupam de el ..... :))
Am folosit o punga cu ierburi de Provence ( rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.....). 

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa de cca 1,5 kg
  • 1 punga magica Maggy cu ierburi de Provence
  • 60 cl de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga la cuptor:

incalziti cuptorul la 200°C.

Desfaceti punga,  introduceti puiul si o parte din ierburi ( n-am pus totul, numai 2/3).

Amestecati usor, pentru ca puiul sa fie bine acoperit pe toate partile.

Adaugati 60 cl de apa si inchideti punga.

Dati la cuptor pentru 1h10 minute. 

Deschideti sacul cu atentie, sa nu va opariti.

Scoateti puiul si sosul.

Portionati, si serviti-l cald cu sos.

L-am servit cu cartofi suedezi- reteta aici si muffins de couscous-morcov-dovlecel- reteta aici.

Succes garantat !

 Pofta Buna !!!!!

 

 

TIPS-URI

1

atentie cand il scoateti fierbinte din sac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Zamfira 1

17.01.2016, 21:25

Tare mult imi place!

Gicuta 1

18.01.2016, 08:50

Fraged si tare bun!

simona72 1

18.01.2016, 10:24

Foarte fain iasa la punga!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat, kaizer afumat, legume si orez