Pui la punga maggi

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2010 | 8118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • boia
  • rosmarin uscat
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • Pentru garnitura:
  • 4-5 cartofi noi
  • ulei de masline
  • marar uscat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga maggi:

Puiul se spala, se lasa la scurs ,se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare,piper, boia si rosmarin.Am preferat aceste condimente in locul celor care earu atasate la punga.

Se aseaza puiul in punga, se inchide punga si se inteapa aceasta de 5-6 ori  cu scobitoarea .Se aseaza intr-o tava in care am pus si garnitura de cartofi pregatita astfel:cartofii se spala , se curata si se taie in sferturi.Se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si apoi se condimenteaza cu sare,piper si marar uscat.Se da la cuptor iar spre finalul coacerii, inainte cam cu 10 min. se desface cu grija punga pentru o mai buna rumenire.

Se scoate din cuptor, se indeparteaza punga si se aseaza atat puiul cat si garnitura pe care presaram patrunjel taiat marunt pe un platou.

Este delicios.......pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga maggi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui cu "101 catei de usturoi" :)