Pui pe sticla

de Sidy in Pui, 19 Mai 2012 | 26051 vizualizari

 

Un pui intreg copt in cuptor alaturi de cartofi, fraged, gustos, bine facut....Chiar daca dureaza putin, merita asteptat. Oare ce poate fi mai bun ?

 

INGREDIENTE

  • 500 ml bere
  • 1 pui întreg
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • condimente de pui
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Am spalat puiul dupa ce l-am curatat bine.

Se amesteca cu mana, intr-un bol un pic de unt , condimentele pentru pui si usturoiul presat, apoi se unge puiul cu aceasta pasta..

Sticla de bere o spalam bine iar berea am pus-o in tava in care va fi copt puiul. 

Tragem puiul pe sticla, il punem pe tava cu bere in care punem si cartofii bine spalati, dati cu sare grunjoasa si infoliati in staniol.Lasam puiul si cartofii pentru o ora jumate in cuptor ( depinde si de marimea puiului)pina se rumeneste bine.Din cand in cand stropim puiul cu berea din tava.

Cand sunt gata rumeniti , servim puiul transat alaturi de cartofi, mujdei sau salata.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Nu uitati sa puneti berea la rece....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

19.05.2012, 23:57

Ce rumeneala Sidy!!! Stiu ca e grozav!

Mihaela11_jo 1

20.05.2012, 19:29

Chiar?Ce poate fi mai bun decat o reteta de la draga noastra Sidy!!!!!!

BuburuzaBubu 1

20.05.2012, 20:04

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]