Un fel de baza spectaculos si delicios.
Se prepara sosul cu care va fi uns puiul din miere, boia, o lingura de condimente de pui , mustar si uleiul de masline, amestecand bine ,pana se obtine un sos usor tare din cauza mierii.
Puiul se spala bine, i se face masaj cu 20g de unt pana ii intra in piele, se aseaza pe o sticla umpluta cu apa(si sticla intr-o tava) si se aplica jumatate din sosul de mai sus , astfel incat sa acoperiti bine tot puiul.
Se introduce la cuptor si cand incepe sa se rumeneasca il ungeti cu restul de sos si se lasa la prajit.
Cand puiul este aproape gata pregatesti legumele: legumele se toarna inghetate intr-o tigaie ceramica si adaugi restul de unt taiat cubulete . Le lasi la foc mic si adaugi putina apa daca este nevoie. Acoperi cu un capac si lasi cca 10 minute.
Condimentezi dupa gust si servesti totul imediat.