Pui Shanghai

de MotanLaOale in Pui, 27 Dec 2012 | 91743 vizualizari

 

Vazut, poftit, facut! Bun tare!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri sos soia
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul dezosat si fara pielita se taie fasii si se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca cu sosul de soia, mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.

Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.

Se pun fasiile de piept in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de piept pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.

Se scot pe servetele de hartie.

Se pot servi cu orice garnitura, salate sau muraturi.

Eu am mancat cu gogosari in sos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fillet bites lipicioase în sos dulce-acrișor