Pui Shanghai

de susu in Pui, 16 Mai 2010 | 11117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml bere
  • 75 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 albusuri
  • sare
  • piept de pui
  • sos de soia  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se taie fasii mai subtirele. Se freaca bine galbenusurile cu un praf de sare. Albusurile se bat spuma. Se amesteca berea cu albusurile si galbenusurile si faina treptat. Se sareaza dupa gust.

Fasiile de piept se dau prin acest aluat, se scurg de surplus si se prajesc in ulei incins. Se servesc fierbinti cu sos de soia. Daca se racesc nu mai sunt asa bune. Acest aluat cu bere este foarte fraged pentru aceasta reteta de pui Shanghai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

Sylvia 1

16.05.2010, 17:59

5 furculite Susu , arata nemaipomenit;, imi place tare reteta .

susu 1

16.05.2010, 19:46

Multumesc fetelor. Este un aluat deosebit de pufos datorita berii

lira 1

05.08.2010, 14:35

ce bine arata! cred ca se face si detul de rapid

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu piersici