Pui Stroganoff

de Sidy in Pui, 19 Iun 2011 | 7741 vizualizari

 

O adaptare dupa clasicul "beef stroganoff", dupa placul meu…

 

INGREDIENTE

  • Piept sau pulpe dezosate de pui
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura boia
  • 500 ml supa de pui
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • usturoi
  • 200 g ciuperci taiate
  • 6 linguri vin
  • 2-3 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Carnea se taie bucati potrivite.
Intr-o punga punem faina si boiaua, se prinde punga la gura si se agita sa se amestece cele doua. Se introduc bucatile de carne si se scutura punga sa se faca bucatile de carne cu faina si boia.
Carnea se frige intr-o tigaie in putin ulei sau unt.Se fierbe 500 ml supa ,se adauga ceapa si usturoiul si se fierb 10 minute.
Se pun in tigaie ciupercile, vinul, carnea prajita si se potriveste gustul de sare si piper.Se fierb toate 5 minute.Se adauga si ceapa si usturoiul scurs de zeama.
Se iau de pe foc, se amesteca cu smantana, mustarul ,se presara verdeata si se serveste cu garniture de cartofi sau cu orez.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, sunca si cascaval