Pui sud-american

de Zamfira in Pui, 13 Oct 2012 | 5486 vizualizari

 

cea mai cea...o carne de pui moale, fina, aromata si foarte picanta, gusturi sud-americane.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1 ou
  • 500 ml lapte batut (sana)
  • sare, piper
  • chili
  • faina
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui sud-american:

Spalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp de macerare minimum 30 de minute (recomandat de seara pana a doua zi). 

Intr-o punga alimentara amestecam 4-5 linguri faina, o lingurita sare, piper, 1/2 lingurita chili si bucatile de carne scoase de la macerat. Prajim bucatile de carne in ulei incins sau in cuptor pe hartie de copt stropit din abundenta cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui sud-american" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

14.10.2012, 14:47

place

Bya Ralu 1

14.10.2012, 15:08

interesant

adry88 1

15.10.2012, 09:24

yammy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]