Pui Teriyaki

de Mitinita in Pui, 5 Iun 2011 | 12436 vizualizari

 

Una dintre retetele noastre favorite pe care o facem destul de des,e mereu pe lista de cerinte a sotului meu si maruntelele isi ling si ele degetelele la sfarsit. Ingredientele sunt accesibile acuma, neaparat sa o incercati ca nu o sa va para rau. Sa nu inlocuiti mierea,ea e secretul acestei retete.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpe de pui
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat ras sau pudra
  • 1/3 cana de sos de soia
  • 2 linguri de miere
  • 2 catei de usturoi,pisati
  • 1 lingura de ceapa,taiata foarte marunt
  • 1/2 cana de apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Teriyaki:

 

Se amesteca toate ingredientele pentru sos.

Se curata pulpele de pui si se adauga in sos, se pun intr-o punga sau intr-o cutie inchisa ermetic.

Prefer pungile fiindca din cand in cand mai trebuie intoarsa,ca sa patrunda sosul peste tot.

Se lasa la frigider peste noapte.

A doua zi se puna in tava si se coace la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se pune din sos pe deasupra. 

E excelent si la gratar!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Teriyaki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

lia maria 1

06.06.2011, 08:59

multumim Adina eu sigur am sa incerc reteta

MotanLaOale 1

06.06.2011, 09:30

Miha 1

06.06.2011, 10:11

Ia sa fac si eu... ca prea usor se face. Si eu is in una din zilele acelea. Cu lene, adica.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]