Pui Tikka Masala

de maria87ro in Pui, 13 Aug 2010 | 6510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui taiati cubulete
  • 350 g smantana
  • 150 ml bulion
  • 2 lingurite chimion
  • 3 lingurite curry
  • 4 lingurite ghimbir ras
  • 1 lingurita cardamom
  • 20 g unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:

Se incinge o tigaie (de preferinta wok) si se pune untul la topit. Apoi se adauga puiul si se lasa pe foc pana se rumeneste

Intr-un castron se amesteca smantana cu bulionul, curry, cardamom, ghimbir, chimion si sare si apoi se adauga peste puiul din tigaie.

Se lasa pe foc pana cand sosul scade si devine vascos.

Se serveste cu orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut