Un fel de preambul in asteptarea sarbatorii pascale.
Pentru ca nu ma pricep sa dezosez puiul,l-am cumparat gata dezosat,pregatit pentru umplut,asa treaba a fost foarte simpla.
Am condimentat puiul si pe sub piele ,in interior si in exterior.
Am fiert cinci din cele unsprezece oua.
Am fiert si ficatul.
Am taiat cubulete ficatul si ouale fierte.
Ceapa si patrunjelul le-am taiat marunt,apoi le-am prajit cu putin ulei.
Am înmuiat pâinea cu putina apa calduta,am sfarâmat-o si am pus-o peste verdeata.La fel si ouale si ficatul de pui.
Am batut cele sase oua ramase si le-am pus peste amestecul de ficat,oua si verdeata.
Am lasat pe foc pâna compozitia a început sa se închege.
Am pus apoi umplutura în interiorul puiului si am cusut pielea pentru ca umplutura sa nu iasa.
Am pus ulei si putina apa într-o tava,am pus puiul si crengute de rozmarin.
Am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus la cuptor.
Am lasat jumatate de ora cu folia,apoi am scos folia si am mai lasat înca o ora pâna s-a rumenit.In total l-am lasat la cuptor o ora si jumatate.
L-am scos din tava si l-am lasat sa se raceasca.
Se serveste rece ca atare sau alaturi de o garnitura.