Pui vienez

de adriana_bobu in Pui, 2 Feb 2011 | 26663 vizualizari

 

Este o reteta pe care am preluat-o de la nora mea.....merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri vegeta, piper
  • o bucata de cascaval(100 g)
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui vienez:

Se trage in ulei (pe foc) ceapa tocata marunt si pieptul taiat bucatele dupa care se adauga o cana de apa si o lingura vegeta si se lasa sa fiarba carnea .Separat se desface faina in putina apa rece dupa care se amesteca cu smantana si se pune peste carnea aflata pe foc (dupa ce aceasta s-a facut)

Intr-un ceaunel am pus la fiert in apa cartofii curatati si taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert se scot cu spumiera si se pun in farfurie, se presara peste ei putina vegeta si piper si apoi se toarna carnea cu sosul din smantana. Se rade cascavalul si se presara cu patrunjel . E foarte buna fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]