Pulpa aromata

de meosiris in Pui, 11 Dec 2010 | 6113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 frunze de dafin
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • ulei
  • delikat
  • sare, piper
  • cimbru
  • 2 betisoare de frigarui
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa aromata:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii asezam pe cele 2 betisoare de frigarui. Turnam ulei apoi asezam in tava pulpa curatata bine si spalata, cartofii, iar pe langa acestea, asezam rosiile, ardeiul gras taiat fasii, ceapa taiata in 4, frunzele de dafin si condimentam.
Bagam la cuptor pana totul este gata. Dupa ce scoatem din cuptor, condimentam cu patrunjelul verde tocat marunt. Este foarte simplu si foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]