Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir

de Veronica22 in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2013 | 7694 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

26.02.2013, 09:44

Rocsi 1

26.02.2013, 12:06

Arata foarte bine!

diaconta 1

26.02.2013, 12:20

o reteta de sarbatoare
n-am mancat niciodata caprioara

Bya Ralu 1

26.02.2013, 12:31

nici eu nu am papat!gust de la tine

marcela1979 1

26.02.2013, 12:45

foarte buna reteta imi place mult carnea de vanat

adry88 1

26.02.2013, 19:07

Veronica22 1

26.02.2013, 20:59

Este o carne foarte gustoasa,iar daca caprioara e tanara,carnea este frageda,nu mai trebuie tinuta la marinat.
Ma bucur ca va place

Panacris 1

28.02.2013, 08:17

Ei, căprioară încă nu am mâncat! dar niciodată nu-i prea târziu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]