Pulpa de curcan cu anghinare si praz

de katty in Curcan, 3 Ian 2016 | 3744 vizualizari

 

Daca nu va place pulpa gatita intreaga puteti sa o taiati in bucati mai mici.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan(aproximativ 1,3 kg)
  • 2 fire praz
  • 1 conserva anghinare
  • 350 ml sos de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • coaja rasa de portocala
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • boia picanta
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu anghinare si praz:

Spalam pulpa de curcan, o tamponam bine cu un servet uscat, apoi  o frecam bine cu un amestec de sare,piper macinat si putina boia.Punem pulpa intr-o tava, o stropim cu uleiul, apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit.  Dupa 30 de minute, scoatem folia de aluminiu si lasam carnea in continuare stropind din cand in cand carnea cu uleiul din tava, pana  se rumeneste. Cand carnea a capatat o culoare frumoasa, adaugam  in tava cateii de usturoi curatat si taiati in jumatati si prazul taiat  rondele subtiri. Lasam  cateva minute, pana usturoiul isi elibereaza aroma si prazul incepe sa se inmoaie si adaugam sosul de rosii, sare, piper negru macinat si coaja rasa de portocale.Cu 5 minute inainte de a fi gata punem anghinarea taiata in bucati mai mici. Servim cu patrunjel verde presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu anghinare si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]