Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Licurici- in Curcan, 23 Iul 2015 | 4496 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: pulpa, friptura, curcan, usturoi, retete Curcan
Am spalat carnea, am dat-o cu condimente, apoi am facut gauri in ea cu cutitul si am pus cate un catel de usturoi in fiecare gaura.
Am pus-o intr-o tava cu unt, am adaugat apa, apoi am lasat-o la cuptor in jur de o ora jumatate.
de Bucataras 8
de Pur_si_simplu_papa_bun 1
de Cristi Roman 1
mirela0911 1
Ce bine arata!
-Licurici- 1
Gicuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
pe 02.07 la 09:50
pe 01.07 la 10:33
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
Bucataras
MotanLaOale
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!