Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur

de Merisor in Curcan, 24 Ian 2013 | 5226 vizualizari

 

Pentru un pranz satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • Apa
  • Sare
  • 50 gr unt
  • Patrunjel verde
  • Ulei de masline
  • Oregano
  • Cimbru
  • Piper macinat
  • Boia de ardei dulce
  • Busuioc
  • pulpe mari de curcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur:

Intai am fiert pulpele de curcan in putina apa cu sare, doar pana s-au patruns putin, apoi le-am scos si am adaugat cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

 Din condimente si uleiul de masline am facut o pasta cu care am uns pulpele de curcan, apoi le-am impachetat pe fiecare in folie de staniol si le-am introdus la cuptor pentru 35 de minute la 200 grade.

  Cartofii cand s-au patruns, i-am scurs de apa, am tapetat o forma de tarta cu unt si i-am asezat in ea.

Am presarat peste ei busuioc si patrunjel tocat, am asezonat de sare si am mai pus bucatele mici de unt din loc in loc.

Am asezat pulpele deasupra, am acoperit cu un capac si am mai dat asa la cuptor pentru 10 minute.

Am servit alaturi de muraturi.

Spor si pofta sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan pe pat de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings 1

24.01.2013, 20:19

Arată super!

Merisor 1

24.01.2013, 21:47

sebirizescu 1

25.01.2013, 16:25

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]